Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne Privatlivs- og persondatapolitik er udarbejdet for at give dig, som kunde af Dansk Vin Import, indsigt i hvilke persondata vi behandler og hvordan vi behandler og beskytter dem. Læs venligst hele vores Privatlivs- og persondatapolitik for at få en klar forståelse af hvilke rettigheder du har som kunde, samt vores behandling af data.

Hvad er personoplysninger

En personoplysning er enhver form for information, der kan henføres til en bestemt person, også selv om personen kun kan identificeres, hvis oplysningen kombineres med andre oplysninger. Det kan f.eks. være: Navn, personnumre, registreringsnumre, adresse osv. 
Når det i praksis kan lade sig gøre at identificerer en person ud fra oplysningerne eller en kombination af oplysningerne. Det vil sige hvis oplysningen er personhenførbar. 
Yderligere indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv. Alle disse oplysninger benyttes af Dansk Vin Import til at opretholde kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Dansk Vin Import.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Det er muligt at tilgå dele af Dansk Vin Import uden at skulle oplyse om persondata. Skal du tilgå Dansk Vin Import som forhandler, og få adgang til hele siden, er det dog påkrævet at du registrerer dig først. Disse oplysninger er nødvendige for at Dansk Vin Import kan handle med dig og din virksomhed, samt opretholde en god servicering af kundeforholdet. Nedenstående oplysninger bliver indsamlet af Dansk Vin Import og behandlet jævnfør persondataloven. 

 Firmanavn 
 Navn på kontaktperson 
 Fulde adresse 
 Telefonnummer 
 Email 
 CVR nummer 

Yderligere kan du vælge at oplyse faxnummer og mobilnummer. Der vil yderligere blive indsamlet oplysninger om din/ jeres adfærd på Dansk Vin Import herunder: Besøgte URL, login, tid på hver side, clicks, samt andre nødvendige data for gennemførsel af en handel, herunder bl.a. leveringsadresse.

Dansk Vin Import indsamler og behandler oplysninger om dig og din virksomhed, når du:

 Opretter en konto 
 Foretager køb 
 Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Dansk Vin Import på anden vis 
 Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder men ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende) 
 Afgiver personoplysninger på anden vis til Dansk Vin Import  


Dansk Vin Import indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler. Dansk Vin Import indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven. Hvad bruger vi oplysningerne til? Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder: 

 Til at bedre at kunne servicerer dig og din virksomhed ved henvendelser 
 Til opfølgninger på henvendelser 
 Til generel markedsføring 
 Til at kunne håndterer ordre og gennemføre handler 
 Til at behandle dine finansielle transaktioner 
 Til at administrere din konto 
 Til at optimere Dansk Vin Import og nyhedsbreve 
 Til at kunne give personlige anbefalinger og support baseret på købshistorik 
 Til at kunne administrere konkurrencer og diverse kundearrangementer 
 

Beskyttelse af dine informationer

Alle data og informationer vi indsamler gemmes og opbevares krypteret. Hjemmesiden gennemgås jævnligt for sikkerhedsbrister, malware m.m. Alle oplysninger opbevares udelukkende på lukkede netværk, der ikke kan tilgås udefra. Disse oplysninger kan kun tilgås af et begrænset antal medarbejdere med rettigheder til disse.

Bliver mine oplysninger videregivet?

Alle personoplysninger bliver kun videregivet internt for at kunne gennemføre en service eller en handel, eller til en betroet tredjemand, hvis oplysninger er nødvendigt for levering af varer, betaling, eller servicering.

Ved behov bliver oplysninger videregivet til

 Inkasso eller andre retslige instanser
 Fragtselskaber
 Kreditselskaber
 Faktureringsselskaber
 Betalingsløsninger

Dansk Vin Import anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Dansk Vin Import og kan findes her:www.google.com/privacy

Hvordan afmelder jeg mig email?

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve kan du klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet og følge instruktionerne. Herefter vil du være afmeldt. Ønsker du igen at modtage nyhedsbreve er du nødt til at tilmelde dig på ny på Dansk Vin Import. Du kan også kontakte Dansk Vin Import på 60 94 22 36 eller vin@Jyit.dk og oplyse at du ønsker at blive afmeldt.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Så længe du er aktiv kunde hos Dansk Vin Import opbevares dine data så længe det er nødvendigt for at vi kan blive ved med at servicerer dig på bedst mulig måde. Ønsker du at afbryde kundeforholdet og ønsker at få slettet dine data, herunder er oplysninger på fakturerede handler ikke muligt at slette, bedes du tage kontakt til vin@Jyit.dk og oplyse at du ønsker dit kundekort (Navn, adresse, CVR, telefon, email) slettet. Vi opbevarer regnskabsrelaterede dokumenter i 5 år. 

Du kan til en hver tid kontakte Dansk Vin Import på 60 94 22 36 eller på 
vin@Jyit.dk for at få indsigt i, ændre eller slette dine oplysninger. Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Ønsker du derfor senere at blive oprettet så du registreres på ny. 

Bemærk: Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Datalækage og sikkerhed

Er der mistanke om sikkerhedsbrud eller datalækage fra Dansk Vin Import , sættes der straks ind med procedurer for at vurdere lækagens omfang, få underrettet potentielt ramte kunder og brugere. Desuden vil datatilsynet blive underrettet inden for 72 timer og der vil straks blive startet procedurer for at begrænse skadens omfang og få stoppet lækagen/sikkerhedsbruddet. Har du mistanke om sikkerhedsbrud eller datalækage hos Dansk Vin Import, så kontakt venligst Dansk Vin Import på 60 94 22 36. 

Du kan altid kontakte Dansk Vin Import på 60 94 22 36 eller på 
vin@Jyit.dk for at ændre i dine oplysninger, eller for at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig. 

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: 
vin@jyit.dk eller tlf.: 60 94 22 36

Bemærk: Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Andet

Dansk Vin Import vil løbende opdatere vores privatlivs- og persondatapolitik efter behov. 
Bemærk! Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

© Copyrigth 2010 - Jysk IT-Tech - All rights reserved

Forside | Produkter | Handelsbetingelser | Persondata | Forhandlere | Om os | Kontakt os | Åbningstider |